Vind een coffeeshop in Friesland

Woon je in Friesland of ben je in Friesland op vakantie en op zoek naar een coffeeshop? Dan zit je hier goed! Op WietIndex.nl kun je namelijk heel makkelijk door middel van je locatie een coffeeshop in de buurt vinden. Of je nu in Leeuwarden bent of Dokkum, het enige wat je hoeft te doen is je locatie in te vullen en wij laten je direct zien welke coffeeshops er in Friesland in de buurt zitten.

Uitgebreide informatie

Wij laten je niet alleen zien waar de coffeeshops zich in Friesland bevinden. Per coffeeshop krijg je ook informatie over de coffeeshop en de aanwezige faciliteiten. En laat ook weten wat je van de coffeeshop vindt, je kunt ook reviews van anderen bekijken. Dat is het handige van WietIndex.nl, het is veel meer dan een simpele zoekmachine om coffeeshops in Friesland te vinden.

Complete website

En er is meer, want WietIndex.nl brengt je ook op de hoogte van het laatste wietnieuws. Kom dus regelmatig terug om te kijken of er nieuwe artikelen zijn. En kijk ook in onze webshop voor interessante wietproducten zoals CBD olie of wietzaadjes.